Overheid

De bouwstenen van commissie Roemer

De eerste contouren van commissie Roemer zijn zichtbaar, maar er heerst nog veel onduidelijkheid binnen de rijschoolsector zelf. Dit bleek uit verschillende reacties die bij onze redactie binnen zijn gekomen.
Het ministerie van infrastructuur en waterstaat heeft de commissie vorig jaar aangesteld om de rijschoolsector te onderzoeken. De commissie gebruikt 4 bouwstenen, als richtlijn om een koers uit te zetten. De oplossing lijkt er te zijn, maar de uitwerking van de bouwstenen en een onderzoek naar de effecten, zijn bij ons niet bekend.

We zijn ons ervan bewust, dat de bouwstenen al eerder (andere media) zijn gepubliceerd.
Toch vinden we het belangrijk om de bouwstenen van de commissie Roemer hier even te herhalen.

Dit heeft te maken met de komende (belangrijke) onderwerpen op deze website.
Blijf ons volgen en doe daarmee je voordeel.

Anjo Joostens
Hoofdredacteur Rijbewijs.Tips
https://rijbewijs.tips/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *